Buurtactie Energiezuinig Wonen - Heldenbuurt, Zeestraatbuurt, Boekenbuurt & Operabuurt

Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Wilt u ook aan de slag met het verduurzamen van uw woning, maar weet u niet waar u moet beginnen? De gemeente u graag op weg! Woningeigenaren in Amstelveen konden zich tot 25 juni aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente.

Is uw woning gekozen? Een energieadviseur komt bij u thuis voor een opname. Na het bezoek schrijft hij een adviesrapport voor uw woning(type).

Is uw woning niet gekozen? Het rapport wordt zo geschreven dat deze te gebruiken is voor mensen uit de buurt met hetzelfde woningtype. Het rapport wordt voor iedereen in de buurt gratis beschikbaar via deze webpagina.

Online informatieavond

Op 3 september hebben wij een online informatieavond georganiseerd. Wij hebben hier de rapporten gepresenteerd samen met de gemeente. Via onderstaande knoppen kunt u de rapporten opvragen en de informatieavond terugkijken.

Informatieavond terugkijken Download adviesrapporten

Wat gaat er gebeuren?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Bent u nieuwsgierig?

Meld u aan voor de informatieavond op 3 september!

Aanmelden informatieavond

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket