Ga direct naar hoofdcontent

Download de adviesrapporten!

De gemeente Halderberge heeft samen met het Regionaal Energieloket in verschillende wijken Buurtacties Energiezuinig Wonen georganiseerd. In deze acties zijn een aantal voorbeeldwoningen onderzocht door onze technisch adviseurs. Op basis van dit onderzoek zijn adviesrapporten samengesteld. Hierin staan slimme stappen om uw woning energiezuiniger te maken. 

Bent u benieuwd hoe u energie kan besparen? De kans is groot dat één van de adviesrapporten ook te gebruiken is voor uw woning. Het is niet alleen belangrijk om naar de wijk te kijken, ook het bouwjaar is erg belangrijk.

Want wat is in uw situatie de beste oplossing? Welke stappen naar een energiezuinigere woning kunnen er worden gezet? Welke kosten kunt u daarbij verwachten? De adviesrapporten gaan hierop in. 

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Halderberge

Halderberge bestaat uit de kernen Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch, Oud Gastel en Stampersgat en telt ongeveer 30.000 inwoners. Halderberge is het groene hart van de regio West-Brabant, waar het goed wonen is in een groen, veelzijdig en landelijk milieu. In de regio werkt Halderberge aan de Regionale Energiestrategie (RES) West-Brabant (www.energieregiowb.nl) voor de opwek van meer duurzame energie. Op www.halderberge.nl/duurzaamheid vindt je meer informatie over de RES, over het aardgasvrij maken van de gebouwen en over mogelijkheden om energie te besparen.