Ga direct naar hoofdcontent

Gratis bespaarafspraak met een energiecoach

Energiecoaches

Energiecoaches zijn deskundige vrijwilligers die u met behulp van een vragenlijst in een één-op-één-gesprek informeren over energiebesparing bij u thuis. Na een gratis bespaarafspraak met een energiecoach kunt u vaak aanzienlijk besparen op uw energierekening.

Bespaarafspraak

Het gesprek begint met het verduidelijken van de energierekening: wat staat er allemaal in en wat zegt het over de acties die u kunt ondernemen om te besparen op uw energierekening. Vervolgens kijkt u als bewoner samen met de coach wat u door het inzetten van kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, zelf kunt besparen. De coach brengt naast een klein cadeautje een tas bij zich vol met voorbeelden van energiebesparende materialen mee. Daardoor wordt het nog makkelijker om te besparen. 

In het gesprek probeert de coach zoveel mogelijk een indicatie te geven hoeveel geld u kunt besparen. U krijgt tijdens het gesprek heel veel tips om direct toe te passen. Zodra de energiecoach de woning verlaat kan het besparen al beginnen.  

Meld u nu direct aan voor een bespaarafspraak met een energiecoach via de website van Bespaarafspraak: bespaarafspraak.nl/diemen.