Duurzame Buurtactie Meerwijk

image

Over dit project

Uithoorn
donderdag 14 mei 2020, 22:00 - dinsdag 29 december 2020, 22:00

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente Uithoorn u graag op weg middels deze Duurzame Buurtactie. Op deze pagina kunt u een adviesrapport voor uw woningtype downloaden, de online informatieavond terugkijken en kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en isolatie.

Aan de slag met duurzame maatregelen?

Wilt u aan de slag? Om u op weg te helpen, heeft de gemeente ons gevraagd een isolatie- en zonnepanelenactie te organiseren. U kunt zich direct aanmelden voor een woningopname om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wat heeft er al plaatsgevonden?

Adviesrapport voor uw woningtype

Woningeigenaren in Uithoorn kunnen een energieadviesrapport voor hun woningtype downloaden. In het adviesrapport staat beschreven welke maatregelen u het beste kunt nemen om uw woning aardgasvrij te maken. 

Download hier de adviesrapporten

Informatieavond terugkijken

Wilt u de informatieavond nog een keer terugkijken? Druk dan op onderstaande knop. U krijgt van ons een e-mail met een video van de webinar.

Bekijk de online informatieavond terug

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

image

Gemeente Uithoorn

Welkom op het energieloket van de gemeente Uithoorn. Als gemeente hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Kijk rond op het energieloket en neem gerust contact op bij vragen.

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


image