Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach aan huis in Halderberge

Let op:

Gemeente Halderberge geeft nu tijdelijk gratis  energiescans weg aan woningeigenaren. Dit doen ze in samenwerking met de energiecoaches van energiecoöperatie Energiek Halderberge. De energiecoaches zullen de adviezen uitvoeren. Normaal wordt voor deze gesprekken een bijdrage van €29,50 gerekend.

Nodig onze energiecoach online bij jou uit ! Onze online energiecoach helpt jou in een digitaal gesprek van 60 minuten zicht te krijgen op de mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen door samen een stappenplan te maken. Met behulp van Hoom Woondossier wordt eea inzichtelijk en kun je ook later rechtstreeks contact onderhouden met je energiecoach voor het verder invullen van je stappenplan.

Het gesprek kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld met WhatsApp of Skype. U stemt dat zelf met Energiek Halderberge af.

Elk huis is anders. Wilt u graag energiebesparende maatregelen nemen maar weet u niet goed wat de beste opties zijn voor uw woning? Maak een afspraak met een onafhankelijke energiecoach uit Halderberge.

Druk op onderstaande knop om je aan te melden

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket