Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach aan huis in Baarle-Nassau

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar weet u nog niet goed wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en hoe u kunt beginnen? Dan is een afspraak met een onafhankelijke energiecoach via de gemeente Baarle Nassau interessant voor u!

Onze energiecoaches komen graag bij u langs

De opgeleide energiecoaches van gemeente Baarle-Nassau komen graag bij uw langs. Samen bespreekt u vrijblijvend de mogelijkheden om uw huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik apparaten, meer comfort, isolatie aanbrengen en energie besparen. Van kleinschalige tot grote ingrepen. In een onafhankelijk advies wijzen zij u op de mogelijkheden voor uw huis en uw situatie. Het bezoek duurt 1,5 uur en er wordt een woningdossier gemaakt. 

Kijk voor meer informatie over de duurzaamheidslening of subsidiemogelijkheden in de gemeente op https://www.baarle-nassau.nl/duurzaamheid.html 

Onze energiecoaches volgen de corona richtlijnen

Onze energiecoaches mogen een bezoek aan uw woning brengen. Ze volgen daarbij wel de corona-richtlijnen van de gemeente Baarle Nassau. De energiecoach neemt kort voor het huisbezoek telefonisch contact met u op en stelt de vraag of iedereen nog gezond is en of u het bezoek door wilt laten gaan. De energiecoach draagt een mondkapje en vraagt u ervoor te zorgen dat 1,5 meter afstand houden tijden het gehele bezoek mogelijk is. 

Wilt u een afspraak voor een gratis gesprek met een energiecoach? 

Klik op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Aanmelden gratis advies

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket