Ga direct naar hoofdcontent

Energie besparen met je slimme meter

Locatie Claudius Prinsenlaan 10, 4811DJ,Breda

West-BrabantEnergieInzicht geeft je online inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik. Je kunt je verbruik in overzichtelijke grafieken volgen per uur, dag of maand. Dit inzicht is vaak de eerste stap naar energiebesparing. De online applicatie is geschikt voor alle huishoudens in Nederland met een slimme meter en is gratis.

De grafieken maken het mogelijk je gas- en elektriciteitsverbruik te vergelijken met huishoudens in een vergelijkbare woon- en gezinssituatie. Zo kun je gemakkelijk zien of je relatief veel of weinig energie verbruikt.

De online applicatie is niet alleen gericht op inzicht, maar geeft ook tips hoe je gemakkelijk kunt besparen op energie. Zo blijkt dat huiseigenaren gemiddeld tot zo’n 10% op hun energierekening kunnen besparen. Dat gaat dus in de praktijk om tientallen euro’s per jaar.

Het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten, want energie besparen leidt ook tot een vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen en daarmee tot een lagere uitstoot van Co2. Zo help je niet alleen de inhoud van je eigen portemonnee, maar ook het milieu een handje.

Woon je zelf in West-Brabant en wil je ook inzicht in je energieverbruik? Meldt je dan aan!

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket