Ga direct naar hoofdcontent

Duurzame Buurtactie Hemsterhuisbuurt

Locatie Amsterdam
Tijd maandag 11 mei 2020, 23:00 - zondag 11 oktober 2020, 23:00

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in de Hemsterhuisbuurt hebben zich aangemeld voor een energieadviesrapport van de woning. Het Regionaal Energieloket heeft hier adviesrapporten van gemaakt, die door veel woningeigenaren gebruikt kunnen worden om een plan te maken om hun woning energiezuiniger te maken.

Hieronder vind u de mogelijkheid om de energieadviesrapporten te aan te vragen, en om u op te geven voor een woningopname door een zonnepaneleninstallateur en/of een isolatiebedrijf.

U kunt hier de adviesrapporten opvragen

Neem contact op met de zonnepaneleninstallateur

Neem contact op met de isolatiespecialist

Download het informatiepakket

Hoe werkt de Buurtactie Energiezuinig Wonen?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2020 deden ruim 66.000 bewoners mee aan onze acties

Gemeente Amsterdam

Amsterdam wil een schone stad zijn. Een stad waar alleen nog schone energie wordt gebruikt. Een stad met ruimte voor iedereen, met prettige buurten en frisse lucht. Zo blijft Amsterdam leefbaar voor onze kinderen en kleinkinderen. Het doel is om de CO2-uitstoot terug te dringen met 95 procent in 2050. Ook wil de gemeente al in 2022 250 Megawatt aan zonne-energie opwekken in Amsterdam en de stad vóór 2040 volledig aardgasvrij maken.

Doorzichtige afbeelding waarop logo van Gemeente Amsterdam staat

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket