Ga direct naar hoofdcontent

Duurzame buurtactie De Elst en Elsakker

Locatie Schoolstraat 38, 5081 VH Hilvarenbeek
Tijd woensdag 4 maart 2020, 17:30 - 19:30

Duurzaamheid is belangrijk. Voor nu én voor later. Eén van de grote uitdagingen van de gemeente Hilvarenbeek is het terugdringen van het energieverbruik en het stimuleren van duurzaam opgewekte energie. De gemeente Hilvarenbeek en Energie Coöperatie Hilverstroom zijn partner van het project SMILE (zie achterzijde voor toelichting). In dit project worden pilots uitgevoerd in Esbeek en de wijken De Elst en Elsakkers op het gebied van de duurzame woning.

Een duurzame woning

Maar ook u kan deze uitdaging aangaan. Door goed te isoleren en het nemen van maatregelen op het juiste moment, verkleint u uw eigen energievraag. Dat verhoogt bovendien de kwaliteit en het comfort van uw woning en verlaagt ook nog eens uw energierekening. De gemeente helpt u hier graag bij. Samen met het Regionaal Energieloket en WoonConnect starten we daarom in uw wijk een duurzame buurtactie om u gericht te informeren over de mogelijkheden die u kunt nemen om uw eigen woning in logische stappen verder te verduurzamen.

Kom naar de informatieavond op 4 maart

De gemeente Hilvarenbeek en het Regionaal Energieloket organiseren een informatieavond op woensdagavond 4 maart in Starrebos aan de Schoolstraat 38. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Door een groep geïnteresseerden is al veel interesse getoond in isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Voor die groep, en nieuwe aanhakers, organiseert de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket een tweede informatieavond waar de meest genoemde maatregelen centraal staan.

Indien er voldoende interesse is voor het uitvoeren van één of meerdere maatregelen dan zal het energieloket in opdracht van de gemeente een groepsaankoop organiseren. Bewoners kunnen zich hiervoor vrijblijvend inschrijven om zo een persoonlijke offerte te ontvangen.

Wilt u meer informatie maar bent u niet in de gelegenheid naar de informatieavond te komen? Stuur dan een email naar info@regionaalenergieloket.nl.

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket