Ga direct naar hoofdcontent

Download het adviesrapport voor uw woning!

Samen met ZutphenEnergie en het Regionaal Energieloket heeft gemeente Zutphen in verschillende wijken Buurtacties Energiezuinig Wonen georganiseerd. In deze acties zijn een aantal voorbeeldwoningen onderzocht door adviseurs van EnergieAdvies Zutphen. Op basis van dit onderzoek zijn adviesrapporten en ‘altijd goed maatregelen’ samengesteld. Hierin staan slimme stappen om uw woning energiezuiniger te maken. 

Bent u benieuwd hoe u energie kan besparen? De kans is groot dat het adviesrapport en de ‘altijd goed maatregelen’ voor de bouwperiode van uw woning, ook te gebruiken zijn voor uw woning.

Want wat is in uw situatie de beste oplossing? Welke stappen naar een energiezuinigere woning kunnen er worden gezet? Welke kosten kunt u daarbij verwachten? De adviesrapporten gaan hierop in. 

Download adviesrapporten

Na het invullen van het formulier, ontvangt u van ons een e-mail met de adviesrapporten. Kies hieruit het rapport dat overeenkomt met het bouwjaar van uw woning.

Adviesrapporten per bouwperiode

Hier vindt u een overzicht van de adviesrapporten en ‘altijd goed maatregelen’ die zijn opgesteld door EnergieAdvies Zutphen per bouwperiode.

Afbeelding adviesrapport Zupthen - Voor 1930 - 1982
Afbeelding Adviesrapport Zutphen 1946 - 1964
afbeelding adviesrapport Zutphen 1975 - 1982
Afbeelding adviesrapport Zupthen 1930 - 1945
Afbeelding adviesrapport Zupthen 1965 - 1974
Afbeelding Adviesrapport Zutphen 1983 - 1991

Bekijk hier alle acties in uw gemeente

Samen met de gemeente Zutphen en ZutphenEnergie organiseren wij een aantal isolatieacties, Buurtacties Energiezuinig wonen en zonnepanelenacties. Via onderstaande knop vind meer informatie over de lopende acties in uw gemeente.

Bekijk hier alle projecten in uw gemeente

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket