Ga direct naar hoofdcontent

Actie cv afstellen

Gas besparen en je woning sneller op laten warmen? Laat je cv afstellen [VOL]

Veel cv-installaties staan verkeerd afgesteld. Soms merkt u daar wat van, maar vaak ook niet. In een goed ingeregeld systeem draait de cv-ketel zo efficiënt mogelijk en wordt de warmte gelijkmatig in de woning verdeeld. U kunt met een goed afgestelde cv-installatie gemiddeld 10% besparen op uw stookkosten. Met aardgas als grootste onderdeel van uw totale energierekening kan dat op jaarbasis aanzienlijk schelen. U bespaart geld en spaart het milieu. Om u daarbij te helpen organiseert de gemeente Nijmegen in samenwerking met het Regionaal Energieloket en de firma CV Tuning uit Nijmegen een actie rondom het inregelen van de cv-installatie.

Er zal eerst een vooronderzoek worden gedaan op basis van door u aangeleverde informatie en foto's (het Woningdossier). De kosten voor het vooronderzoek bedragen € 55. Het vooronderzoek bepaalt of cv tuning in uw situatie daadwerkelijk energiebesparing gaat opleveren. Is dat niet het geval? Dan blijft het bij het vooronderzoek. Als u uiteindelijk uw cv laat afstellen, krijgt u de kosten van het vooronderzoek terug. Bekijk het informatiepakket voor verdere toelichting van het proces en de kosten voor het daadwerkelijk inregelen van de cv-ketel. U vindt het informatiepakket hieronder.

Let op: het maximum aantal plekken voor deze actie is bereikt. Wilt u op de hoogte worden gehouden? We hebben een wachtlijst aangemaakt voor geïnteresseerde bewoners.

Plaats mij op de wachtlijst

  • Betrouwbare vakspecialist

  • Altijd een offerte op maat

Informatiepakket CV Inregelen

Hoe kunt u meedoen?

Bekijk hier stap voor stap hoe u kunt profiteren van de voordelen van de actie.

Bent u nieuwsgierig?

In dit informatiepakket leest u meer informatie over de prijzen en het proces.

Informatiepakket CV Inregelen

Klik op de onderstaande knop om u aan te melden voor de actie.

Aanmelden actie

Hoe wij het beste aanbod voor u vinden

Bekijk hier hoe deze actie tot stand is gekomen.

Andre vertelt u graag meer over onze aanpak in deze video:

Bekijk de video

Meer dan 6000 woningeigenaren gingen u voor!

"Voordat er vloerisolatie in mijn woning lag, liep ik vrijwel altijd rond met sloffen of dikke sokken. Nu komt er geen kou meer door de vloer heen en kan ik zonder sloffen rondlopen.  En de spouwmuurisolatie zorgt voor veel minder tocht in huis. Vroeger voelde ik kou in mijn nek als ik bij de muur zat. Nu is dat niet meer het geval! Omdat de gemeente een collectieve actie organiseerde, hebben wij meegedaan!"

Idelette | Isolatieactie Papendrecht 2017

Lees meer ervaringen

Blije bewoners voor huis

"Wij hebben onze vloer en spouwmuur laten isoleren en het is nu gewoon warmer in huis. Als we in de ochtend de verwarming aan doen is het gauw warm. Ook merken we dat de vloer warmer is. We zaten al langer na te denken over het isoleren van onze woning, dus toen we het aanbod van de gemeente zagen, zijn we daar op ingegaan. Alles verliep heel vlot en de installatie is binnen een dag geregeld!"

Leo | Isolatieactie Hendrik Ido Ambacht

Lees meer ervaringen

Blije bewoner voor huis

Bent u nieuwsgierig?

In dit informatiepakket leest u meer informatie over de prijzen en het proces.

Informatiepakket CV Inregelen

Klik op de onderstaande knop om u aan te melden voor de actie.

Aanmelden actie

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket
Logo Gemeente Nijmegen

Duurzaam wonen in Nijmegen

Met simpele tips kunt u thuis energie besparen. Dat is de eerste stap naar een duurzame woning, waar u geen spijt van zult krijgen. Wij bieden u deze website aan om u verder op weg te helpen met allerlei duurzame maatregelen, zoals energie besparen, isolatie en het opwekken van energie. Daarnaast kunt u bij de gemeente terecht voor een adviesgesprek over duurzaam wonen (bij Loket Duurzaam Wonen Plus). Met een duurzaam huis bent u voorbereid op de toekomst. Nijmegen wil in 2045 geen aardgas meer gebruiken voor het koken en verwarmen van woningen (zie nijmegen.nl/aardgasvrij) en een energieneutrale stad zijn.