Ga direct naar hoofdcontent

Gratis cadeaubon voor energiebesparing

De gemeente Apeldoorn heeft in 2020 extra geld gekregen van het Rijk om huiseigenaren en particuliere huurders te helpen energie te besparen. Daarom deelt de gemeente dit najaar cadeaubonnen uit, waarmee jij een energie bespaarbox kunt vullen. Denk aan led-lampen, radiatorfolie of tochtstrips. Je mag zelf kiezen welke producten je thuis wilt ontvangen. Hiermee ga je energie (én geld) besparen. Wees er snel bij, want op = op.

Hoe ontvang ik een cadeaubon?

Ben jij woningeigenaar of particuliere huurder in de gemeente Apeldoorn? Om overbelasting van de webshop te voorkomen verspreiden we de bon wijk voor wijk. In elke wijk is een maximum aantal bonnen te verzilveren, dus valt hij bij jou op de mat? Wees er dan snel bij, want op = op. Ga naar de webshop, vul je unieke code in en bestel energiebesparende producten.

Voorwaarden van de actie

  • De actie geldt alleen voor woningeigenaren en particuliere huurders. Huurders van woningcorporaties zijn uitgesloten van deze actie i.v.m. de subsidie die aan de actie ten grondslag ligt.

  • Er kan per huisadres uit de gemeente Apeldoorn maximaal één cadeaubon worden ingewisseld.

  • De bon is eenmalig te gebruiken, tot een waarde van 45,- euro. Restwaardes komen te vervallen.

  • In elke wijk is er een maximaal aantal cadeaubonnen te verzilveren. Het principe geldt: ‘wie het eerste komt, wie het eerste maalt’, dus op = op.

  • WoonWijzerWinkel verzendt de producten in opdracht van de gemeente Apeldoorn.

  • De gemeente Apeldoorn ontvangt de postcodegegevens en producten die zijn besteld, voor de subsidieverantwoording van de cadeaubonnen.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket