Ga direct naar hoofdcontent

Hybride warmtepompactie, Vijfheerenlanden

Bespaar op gasverbruik met een hybride warmtepomp

Energiezuinig wonen is steeds populairder. Logisch: het is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. In een goed geïsoleerd en geventileerd huis kan een hybride warmtepomp helpen om zuiniger te gaan verwarmen. U verbruikt dan minder aardgas.

Benieuwd of een hybride warmtepomp past bij uw woning en situatie? In samenwerking met de gemeente organiseren we een actie, waarbij we u gratis informeren en adviseren over de hybride warmtepomp. Het advies van de technische specialisten van Regionaal Energieloket wordt betaald door de gemeente. Zo weet u dat u onafhankelijk en eerlijk advies krijgt.

Alle voordelen van de hybride warmtepompactie op een rij:

  • Onafhankelijk advies

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel

  • Betrouwbare installateur

  • Altijd een offerte op maat

Ontvang persoonlijk aanbod Informatieavond terugkijken

Stel uw vragen tijdens de informatieavond

Op 9 juni organiseren wij een online informatieavond. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd.

  • Hoe werkt een hybride warmtepomp?

  • Is mijn woning geschikt voor een hybride warmtepomp?

  • Welke subsidies en leningen zijn er?

  • Hoe werkt de inkoopactie?

Informatieavond terugkijken

Alle informatie op een rijtje

Hoe weet ik of mijn woning geschikt is voor een hybride warmtepomp? Welke hybride warmtepomp heeft een scherpe prijs-kwaliteit verhouding? En hoe kies ik een betrouwbare installateur? Om deze vragen goed te beantwoorden heeft u best wat kennis nodig. Om het u makkelijk te maken hebben onze technische specialisten het uitzoekwerk al voor u gedaan.

Installateurs in de regio zijn gevraagd om een aanbod te doen. Op basis van ervaring, garanties en prijs hebben onze technische adviseurs het beste aanbod gekozen. Vervolgens is een vaste prijs met de installateur afgesproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan én kunt u goed geïnformeerd een keuze maken.

Bekijk het informatiepakket

Hoe werkt de inkoopactie?

Meer dan 66.000 bewoners deden al mee aan onze acties

"Na het advies heb ik de knoop doorgehakt en zijn de zonnepanelen vier weken later binnen een dag geplaatst. De hele installatie gebeurde zonder tegenslag en was verbazingwekkend snel geregeld. Het was ook erg fijn dat de installateur de teruggave van de 21% btw regelde voor mij. Zoals het er nu naar uitziet heb ik de panelen al binnen 5 jaar terugverdiend!" 

Jan | Zonnepanelenactie Dordrecht

Lees meer ervaringen

Zonnepanelen op een dak met bomen op de achtergrond

"Wij hebben onze vloer en spouwmuur laten isoleren en het is nu gewoon warmer in huis. Als we in de ochtend de verwarming aan doen is het gauw warm. Ook merken we dat de vloer warmer is. We zaten al langer na te denken over het isoleren van onze woning, dus toen we het aanbod van de gemeente zagen, zijn we daar op ingegaan. Alles verliep heel vlot en de installatie is binnen een dag geregeld!"

Leo | Isolatieactie Hendrik Ido Ambacht

Lees meer ervaringen

Blije bewoner voor huis

Veelgestelde vragen over de hybride warmtepomp

Bent u nieuwsgierig?

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over deze actie

Aanmelden informatieavond

Ontvang persoonlijk aanbod

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Gemeente Vijfheerenlanden

Welkom op het energieloket van de gemeente Vijfheerenlanden. Wij bouwen aan een duurzame gemeente, want Vijfheerenlanden heeft een groen karakter en dit willen we blijvend versterken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.