Buurtactie Energiezuinig Wonen - Velletri & Pagnevaart

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Halderberge kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente.

U kunt via onderstaande knop de online informatieavond van 8 september terugkijken. Wij hebben hier samen met de gemeente de energieadviesrapporten gepresenteerd. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons een unieke link naar het webinar. Via de knop daarnaast kunt u de adviesrapporten downloaden.

Informatieavond terugkijken Download adviesrapporten

Wat gaat er gebeuren?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Gemeente Halderberge

Halderberge bestaat uit de kernen Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch, Oud Gastel en Stampersgat en telt ongeveer 30.000 inwoners. Halderberge is het groene hart van de regio West-Brabant, waar het goed wonen is in een groen, veelzijdig en landelijk milieu. In de regio werkt Halderberge aan de Regionale Energiestrategie (RES) West-Brabant (www.energieregiowb.nl) voor de opwek van meer duurzame energie. Op www.halderberge.nl/duurzaamheid vindt je meer informatie over de RES, over het aardgasvrij maken van de gebouwen en over mogelijkheden om energie te besparen.

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Bent u nieuwsgierig?

Meld u aan voor een gratis energieadviesrapport!

Aanmelden buurtactie

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket