Buurtactie Energiezuinig Wonen Oosteinde

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Gemeente Aalsmeer kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente.

Online informatieavond Op dinsdag 30 Juni organiseerde wij een online informatieavond. Vanwege het coronavirus was dit door middel van een webinar. Wij hebben hier samen met de gemeente de adviesrapporten gepresenteerd van Oosteinde en Stommeer. Heeft u de avond gemist? Via onderstaande knop kunt u de webinar terugkijken

Webinar terugkijken

Adviesrapporten opvragen

Via onderstaande knop kunt u de adviesrapporten van uw wijk opvragen.

Opvragen adviesrapporten

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket