Buurtactie Energiezuinig Wonen in Gorinchem Oost

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Gorinchem kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente.

Online informatieavond

Op 17 september organiseerden wij een online informatieavond door middel van een webinar. Wij hebben hier de adviesrapporten die gemaakt zijn in uw wijk gepresenteerd. Ook is de gemeente aanwezig en is er ruimte voor vragen. Via onderstaande knoppen kunt u de webinar terugkijken en de adviesrapporten downloaden

Informatieavond terugkijken

Adviesrapporten downloaden

Wat gaat er gebeuren?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Samen op weg naar een duurzaam Gorinchem. Doet u ook mee?

Gemeente Gorinchem helpt inwoners graag op weg om hun huis, bedrijf of buurt te verduurzamen. Dit doen we in samenwerking met het Regionaal Energieloket en Het Nieuwe Wonen. Op deze pagina vindt u meer informatie over wat zij doen en voor u kunnen betekenen. Benieuwd welke stappen u kunt nemen om energie te besparen? Een gratis adviesgesprek met een wooncoach is een van de mogelijkheden. Ook krijgt u via deze pagina uitleg over verschillende energiebesparende maatregelen en subsidiemogelijkheden.

Daarnaast biedt de gemeente Gorinchem u ook een cadeaubon aan t.w.v. € 45,-. U kunt deze bon gebruiken om energiebesparende producten in onze webshop aan te schaffen. Via onderstaande knop kunt u de cadeaubon opvragen. Vraag hier uw cadeaubon aan Bekijk de webshop

Meer informatie over duurzaamheid in Gorinchem vindt u ook op www.gorinchem.nl/duurzaam.

Bekijk hier de zonnepanelenactie in Gorinchem

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Bent u nieuwsgierig?

Meld u aan voor een gratis energieadviesrapport!

Aanmelden buurtactie

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket