Buurtactie Energiezuinig Wonen, de Maten

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Gemeente Apeldoorn kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente. Via onderstaande knop kunt u de adviesrapporten downloaden.

Adviesrapporten opvragen

Online informatieavond Op 17 Juni organiseerde wij een online informatieavond (dmv webinar). Hier hebben wij de energieadviesrapporten gepresenteerd en vragen beantwoord. Via onderstaande knop kunt u deze avond terugkijken. Via de knop eronder kunt u de adviesrapporten opvragen.

Webinar terugkijken

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket