Blok voor blok

Locatie Wieldrechtse Zeedijk 94, 3316ER,Dordrecht

Drechtse Stromen wil eigenaren van woningen binnen de Drechtsteden helpen om energie te besparen via bewustwording en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. In 2013 is gestart met een pilot in Sterrenburg.

Heeft u een energiescan en/of een zonnepaneel aangevraagd maar twijfelt u nog? Heeft u een hoge energierekening die omlaag zou kunnen? Drechtse Stromen kan u adviseren. En wil graag werken aan een gezamenlijke aanpak zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden; het scheelt veel in de prijs die u betaalt voor energie-maatregelen.

De Blok voor Blok aanpak sorteert voor op dezelfde typen woningen. Drechtse Stromen kan met u een voorlichtingsbijeenkomst organiseren, we geven ondersteuning per blok en/of stellen tijdelijk meetapparatuur beschikbaar. Eind 2014 was er een terugkomavond, waarop eigenaren die meededen in de pilot de besparingen op de energierekening konden vergelijken.

Bent u eigenaar van de woning waar u in woont en geïnteresseerd in een dergelijk project in uw straat of buurt? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ga naar website

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket