Ga direct naar hoofdcontent

Blok voor blok

Locatie Wieldrechtse Zeedijk 94, 3316ER,Dordrecht

Drechtse Stromen wil eigenaren van woningen binnen de Drechtsteden helpen om energie te besparen via bewustwording en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. In 2013 is gestart met een pilot in Sterrenburg.

Heeft u een energiescan en/of een zonnepaneel aangevraagd maar twijfelt u nog? Heeft u een hoge energierekening die omlaag zou kunnen? Drechtse Stromen kan u adviseren. En wil graag werken aan een gezamenlijke aanpak zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden; het scheelt veel in de prijs die u betaalt voor energie-maatregelen.

De Blok voor Blok aanpak sorteert voor op dezelfde typen woningen. Drechtse Stromen kan met u een voorlichtingsbijeenkomst organiseren, we geven ondersteuning per blok en/of stellen tijdelijk meetapparatuur beschikbaar. Eind 2014 was er een terugkomavond, waarop eigenaren die meededen in de pilot de besparingen op de energierekening konden vergelijken.

Bent u eigenaar van de woning waar u in woont en geïnteresseerd in een dergelijk project in uw straat of buurt? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket