Buurtactie Energiezuinig Wonen Hoofdenburg

Steeds meer woningeigenaren denken na over het verduurzamen van hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler en houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Om u op weg te helpen, heeft de gemeente het Regionaal Energieloket gevraagd energieadviezen op te stellen voor woningeigenaren in Hoofdenburg. De adviezen worden betaald door de gemeente.

Via onderstaande knop u de online informatieavond van 1 September terugkijken. Wij hebben hier samen met de gemeente de adviesrapporten gepresenteerd. Via de knop daarnaast kunt u de adviesrapporten downloaden.

Informatieavond terugkijken Download adviesrapporten

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Gemeente Ouder-Amstel

In stappen naar een duurzame toekomst. De komende jaren liggen er veel uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Als gemeente richten we ons op het terugdringen van het energiegebruik en het vergroten van het aandeel duurzaam opgewekte energie met behulp van zon en wind. Samen met het Regionaal Energieloket gaan we de wijk in en informeren we bewoners over de mogelijkheden om een woning in logische stappen verder te verduurzamen. Slimme stappen waar men geen spijt van krijgt.

Wat gaat er gebeuren?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket