Advies energiebesparing Epe Noord

De gemeente Epe organiseert samen met het Regionale Energieloket een aantal wijkgerichte acties. In uw wijk staan verschillende woningtypen waar kansen liggen voor energiebesparing. Wij gaan voor een aantal woningen (voorbeeldwoningen) onderzoeken met welke stappen ze energie kunnen besparen. De uitkomsten worden per woningtype opgeschreven in een energieadviesrapport. U kunt dan kijken welk type woning u heeft en kosteloos het rapport voor dit woningtype opvragen. Zo heeft u voor uw woning een stappenplan richting een energiezuinig huis en kunt u aan de slag.

Op 11 mei hebben wij een webinar georganiseerd. Heeft u deze gemist? Door op onderstaande knop te drukken kunt u deze terugkijken

Webinar terugkijken

Gratis advies energiezuinig wonen

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Epe Noord konden zich tot 22 maart aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De rapporten worden zo geschreven dat deze te gebruiken zijn voor mensen uit de buurt met hetzelfde woningtype. De energieadviesrapporten zijn te downloaden via onderstaande knop.

Vraag hier de energieadviesrapporten op!