Ga direct naar hoofdcontent

VvE Zonnecoach

Locatie Claudius Prinsenlaan 10 , 4811DJ Breda

De VvE Zonnecoach begeleidt VvE’s in Breda en omstreken die zonnepanelen willen. Onafhankelijk, deskundig en nog gratis ook.

Zonnepanelen op alle appartementen Een initiatief van de VvE Zonnecoach De VvE Zonnecoach begeleidt VvE’s in Breda en omstreken die zonnepanelen willen. Onafhankelijk, deskundig en nog gratis ook.

Bekijk lokaal initiatief De VvE Zonnecoach VvE’s hebben vaak grote daken. Ideaal voor zonnepanelen. Maar hoe krijgt u ze op het dak? Wie heeft antwoord op alle technische en financiële vragen? De VvE zonnecoach helpt u. Neuzen dezelfde kant op Onze Zonnecoaches zijn deskundig. Zij zorgen ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan, dat de energie blijft stromen en dat er ook daadwerkelijk zonnepanelen op het dak komen. Op weg naar een duurzame VvE. Onafhankelijk De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enpuls (Enexis Groep) en VvE Belang. Wij dienen geen commercieel belang en zijn onafhankelijk. Ons enige doel is CO2-besparing. Onze dienstverlening is gratis voor VvE’s in Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Drenthe en Overijssel. Online intake Meer informatie en online intake: www.vvezonnecoach.nl

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket