Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach aan huis

De energiecoach weet raad!

Wilt u meer inzicht in uw energierekening en meer weten over wat u kunt doen om minder te betalen? Bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden om uw woning te isoleren? Staat er op uw maandelijkse energierekening dat uw verbruik ver boven het Nederlandse gemiddelde zit, maar heeft u geen idee waarom? Onze energiecoaches helpen u.

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die de inwoners van Uithoorn en De Kwakel tips geeft over energiebesparing in een één-op-één gesprek aan huis. De energiecoach maakt u wegwijs in allerlei energie-gerelateerde vraagstukken. U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze coaches.

Het gesprek

Het gesprek duurt ongeveer een uur en is coronaproof. Het kan zowel telefonisch, digitaal of, indien echt nodig, bij u thuis aan tafel op 1,5m afstand: gemakkelijk en veilig!

Eerst gaat u samen naar uw energierekening kijken om te zien waar de meeste winst is te behalen. Vervolgens kijkt u per ruimte wat de mogelijkheden zijn. De coach geeft daarbij telkens een indicatie hoeveel euro u hiermee kunt besparen. U zult verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen, zonder echt veel te veranderen.

Tenslotte kan de coach u tips geven over grote energiebesparende maatregelen aan de woning die zinvol zouden kunnen zijn en welke financieringsmaatregelen daarvoor beschikbaar zijn. Het resultaat is dat u zelf makkelijk alles kan regelen in de wereld van energiebesparing. Natuurlijk maakt u uiteindelijk zelf de keuze of en hoe u energiebesparing in uw woning wilt aanpakken.

Afspraak maken

Maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Kijk op: https://www.bespaarafspraak.nl/uithoorn/ voor de mogelijkheden.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket