Ga direct naar hoofdcontent

Traais Energie Collectief

Het Traais Energie Collectief is een coöperatie door en voor burgers. Met het collectief nemen we het heft in eigen handen en maken Terheijden als eerste dorp in Brabant energieneutraal. 

We zetten zelf duurzame zon-, wind- en warmteprojecten op en gaan onze eigen lokale energie opwekken. De opbrengsten blijven in Terheijden. Ons dorp krijgt groene energie en de winst uit de stroomverkoop gaat in de eigen portemonnee of naar projecten om de leefbaarheid van ons dorp te behouden.

Naast zon- wind- en warmteprojecten zetten we Energiebesparing in Terheijden op de kaart. Dit project heeft een eigen werkgroep van vrijwilligers. Zij nemen Terheijdenaren de komende jaren stap voor stap mee in de wereld van energie besparen. Minder energie verbruiken is echt heel eenvoudig. Je zult ervaren dat energie besparen leuk is, jouw energierekening daalt en het is goed voor het milieu. 

Ga je aan de slag met het verduurzamen van je huis en wil je graag advies over energiebesparende maatregelen voor jouw woning? De energieambassadeur van de gemeente Drimmelen komt graag naar je toe. Maar hiervoor een afspraak met de energieambassadeur.

Heb je vragen over het besparen van energie? Stuur een mail naar info@traaisenergiecollectief.nl.

In Terheijden pakt het Traais Energie Collectief energiebesparing actief op. In de dorpen Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Wagenberg en Zevenbergschen is de Gemeente Drimmelen het aanspreekpunt 

Ga naar website
logo Traais Energie Collectief

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket