Ga direct naar hoofdcontent

Stimuleringslening

Overweegt u om uw huis duurzamer, energiezuiniger of kwalitatief beter te maken? Deze investeringen kosten vaak veel geld. De provincie Gelderland en de gemeente Zevenaar vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen toekomstbestendiger worden gemaakt. Daarom bieden de provincie en de gemeente u de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor verbetering van uw huis: de Stimuleringslening Toekomstbestendig Wonen.

Deze lening biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid tot asbestsanering van daken of het levensloopbestendig maken van uw woning. Heeft u een nieuwbouwhuis en wilt u deze bijvoorbeeld aardgasvrij maken? Dan kunt u ook gebruik maken van deze lening.

Eén regeling

Door alle leningen voor het verbeteren van woningen onder één regeling aan te bieden, hoeft u geen meerdere aanvragen te doen als u uw woning wilt aanpassen. De maatregelen die voor deze regeling in aanmerking komen zijn: energie, levensloopbestendigheid, sloop- en funderingsherstel of sanering van asbestdaken. Vertrekpunt voor de regeling is duurzaamheid, daarom dient wel altijd een energiebesparende of -opwekkende maatregel getroffen te worden.

Meerdere varianten

De lening bestaat uit meerdere varianten. Neem vooraf de verschillen goed door en bedenk welke leenvorm u wilt aanvragen. Meer informatie over de Stimuleringslening Toekomstbestendig Wonen leest u op www.zevenaar.nl/stimuleringslening en in de flyer. Via onderstaande button kunt u de aanvraag indienen.