Slim Energie Besparen - Dordrecht

Over dit lokale initiatief

Informatie over deze actie

De gemeente Dordrecht ontvangt in 2020 extra geld van het Rijk voor energiebesparing. De gemeente organiseert daarom dit jaar verschillende activiteiten om woningeigenaren in de stad te helpen met energiebesparende maatregelen voor hun huis. De aandacht ligt daarbij op de wijken Crabbehof, Wielwijk en Oud- en Nieuw-Krispijn. In deze wijken staan veel oudere woningen met een lager energielabel. Met kleine maatregelen kunnen woningeigenaren makkelijk energie besparen. En ze verbeteren ook meteen het comfort in hun woning.

Woont u één van bovenstaande wijken? Dan kunt u via onderstaande knop de cadeaubon opvragen.

Vraag cadeaubon aan

Energiecoaches

Samen met de energiecoaches van Drechtse Stromen en stichting Wijk voor Wijk organiseert de gemeente verschillende activiteiten in Dordrecht West. De activiteiten bestaan uit buurtacties, inloopspreekuren en workshops. Tijdens deze activiteiten kunt u een gratis cadeaubon ophalen.

Hiermee kunt u als woningeigenaar energiebesparende producten bestellen via de webshop van het Regionaal Energieloket. Denk aan led verlichting, radiatorfolie of tochtstrips. Hiermee bespaart u direct op uw energieverbruik, want alle kleine beetjes helpen! U mag zelf kiezen welk product u wilt ontvangen en de producten worden bij u thuisbezorgd. 

Weet u niet wat voor uw situatie handig is? Geen zorgen! De energiecoaches geven u graag advies! En als nodig, helpen zij u natuurlijk ook met het aanbrengen van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips of ledverlichting.

Groepsaankopen

Naast de activiteiten van de energiecoaches organiseert de gemeente Dordrecht ook nog verschillende acties met het Regionaal Energieloket, zoals een zonnepanelenactie, isolatieacties en Buurtacties Energiezuinig Wonen.

Voorwaarden van de actie

  • De actie geldt alleen voor woningeigenaren

  • Per huisadres reiken we maximaal één cadeaubon uit.

  • De bon is eenmalig te gebruiken. Restwaardes komen te vervallen.