Ga direct naar hoofdcontent

Slim Energie Besparen - Dordrecht

Informatie over deze actie

De gemeente Dordrecht ontving in 2020 extra geld van het Rijk voor energiebesparing. De gemeente organiseerde daarom afgelopen jaar verschillende activiteiten om woningeigenaren in de stad te helpen met energiebesparende maatregelen voor hun huis.

Één van de acties die de gemeente organiseerde was het uitdelen van cadeaubonnen van €70 . U kon deze cadeaubonnen gebruiken om energiebesparende maatregelen aan te schaffen. Denk daarbij aan LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. Dit was een groot succes en inmiddels zijn alle cadeaubonnen op!

Omdat er blijkbaar nog steeds interesse in de cadeaubonnen is, geeft de gemeente tussen 1 en 30 april nog een aantal extra cadeaubonnen uit. Deze kunt u vanaf 1 april op deze pagina aanvragen.De cadeaubon kunt u verzilveren in onze webshop. 

Let op : indien u al in 2020 een cadeaubon heeft verzilverd, kunt u niet nog een cadeaubon verzilveren! In verband met de COVID-19 maatregelen is het ook niet meer mogelijk om uw cadeaubon te verzilveren in de Karwei.

Weet u niet wat voor uw situatie handig is? Geen zorgen! De energiecoaches geven u graag advies! En als nodig, helpen zij u natuurlijk ook met het aanbrengen van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips of LED verlichting.

Collectieve acties

Naast de activiteiten van de energiecoaches organiseert de gemeente Dordrecht ook nog verschillende acties met het Regionaal Energieloket, zoals een zonnepanelenactie, isolatieacties en Buurtacties Energiezuinig Wonen.

Voorwaarden van de cadeaubonnen actie

  • De actie geldt alleen voor woningeigenaren

  • Per huisadres reiken we maximaal één cadeaubon uit.

  • De bon is eenmalig te gebruiken in de webshop óf in de Karwei. Restwaardes komen te vervallen.

  • In verband met de COVID-19 maatregelen is het niet meer mogelijk om uw cadeaubon te verzilveren in de Karwei.