Ga direct naar hoofdcontent

Slim Energie Besparen - Dordrecht

Informatie over deze actie

De gemeente Dordrecht ontvangt in 2020 extra geld van het Rijk voor energiebesparing. De gemeente organiseert daarom dit jaar verschillende activiteiten om woningeigenaren in de stad te helpen met energiebesparende maatregelen voor hun huis. Één van de acties die de gemeente organiseert is het uitdelen van cadeaubonnen van €70 . U kunt deze cadeaubonnen gebruiken om energiebesparende maatregelen aan te schaffen. Denk daarbij aan LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon kunt u verzilveren in onze webshop. In verband met de COVID-19 maatregelen is het niet meer mogelijk om uw cadeaubon te verzilveren in de Karwei.

Via onderstaande knop kunt u de cadeaubon opvragen.

Vraag cadeaubon aan

Weet u niet wat voor uw situatie handig is? Geen zorgen! De energiecoaches geven u graag advies! En als nodig, helpen zij u natuurlijk ook met het aanbrengen van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips of LED verlichting.

Collectieve acties

Naast de activiteiten van de energiecoaches organiseert de gemeente Dordrecht ook nog verschillende acties met het Regionaal Energieloket, zoals een zonnepanelenactie, isolatieacties en Buurtacties Energiezuinig Wonen.

Voorwaarden van de cadeaubonnen actie

  • De actie geldt alleen voor woningeigenaren

  • Per huisadres reiken we maximaal één cadeaubon uit.

  • De bon is eenmalig te gebruiken in de webshop óf in de Karwei. Restwaardes komen te vervallen.

  • In verband met de COVID-19 maatregelen is het niet meer mogelijk om uw cadeaubon te verzilveren in de Karwei.