Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach aan huis

Waar kan ik energie mee besparen in of om mijn huis? Hoe pak ik dat aan? In ons e-book over energie besparen krijgt u 50 tips. Maar ook een energiecoach kan u helpen. Hij of zij komt op afspraak bij u thuis. Samen kijkt u of er kansen zijn om energie (en daarmee geld) te besparen. U krijgt handige tips en een besparend cadeau. Maak snel een afspraak en start direct met energie besparen.

Een energiecoach komt bij u thuis op bezoek en loopt met u door uw woning. Samen onderzoekt u hoe u kunt besparen. Als u dat wilt, bespreekt u ook uw energie- rekening (gas, water en elektriciteit) en wat voor u belangrijk is. De energiecoach geeft u daarna bruikbare, handige tips én advies op maat. Een energiecoach is een vrijwilliger.

Waarom energie besparen?

Besparen op uw energieverbruik is altijd slim. Is uw verbruik van gas, elektriciteit en water lager, dan:

• Belast u het milieu minder

• Is dat goed voor uw portemonnee

Waar gaan de tips over?

Het gaat om tips waarmee u bijvoorbeeld:

• Water bespaart

• Kou en tocht tegengaat

• Ervoor zorgt dat uw huis sneller warm wordt

• Elektriciteit bespaart

Misschien heeft u apparaten in huis waarvan u niet weet dat ze energie verbruiken? De coaches zijn getraind om u tips te geven die in úw huis werken. Wilt u alvast

Maak een afspraak en bespaar direct

Mail of bel voor een afspraak. Wilt u later een tweede afspraak inplannen? Dat mag ook.

Let op : deze contactgegevens zijn alleen om een afspraak te maken. Voor vragen over uw woning moet u een afspraak maken met de energiecoach.

Stuur een e-mail naar post@energiecoachnijmegen.nl

Bel met telefoonnummer: 024 – 350 20 00

Let op: de energiecoach heeft geen tips en adviezen over grote aanpassingen aan het huis, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of grote isolatiemaatregelen. Wilt u uitgebreider advies? Welke vorm voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en situatie. Op deze pagina leest u meer over onze verschillende vormen van advies. 

Bekijk hier de folder van Gemeente Nijmegen over advies aan huis door een energiecoach.