Ga direct naar hoofdcontent

De Groene Zone

Ga naar website

De Groene Zone Als je meedoet aan het regionale zonnepanelenproject De Groene Zone, koop je zonnepanelen op afbetaling van de gemeente. De lening betaal je in 15 jaar terug. Het gaat om een vast bedrag per maand dat lager is dan de elektriciteitskosten die je bespaart met de zonnepanelen. Je bespaart dus meer dan het bedrag dat je moet aflossen. Vanaf de eerste maand is er dan ook sprake van een financieel voordeel dat alleen maar groter wordt wanneer de lening volledig is afgelost.

De gemeenten die meedoen met De Groene Zone kopen grootschalig zonnepanelen in. Ook maken zij met de leverancier afspraken voor het leveren, plaatsen en onderhouden van de panelen en het administratief afhandelen van de lening. Dit heeft als voordeel dat je niet allerlei zaken zelf hoeft uit te zoeken.

De Groene Zone wordt opengesteld voor: ·         Particuliere woningbezitters; ·         Verenigingen van eigenaren (VvE's) van appartementen- en wooncomplexen; ·         Verenigingen (zoals sport- en muziekverenigingen) ·         Scholen

Wil je meedoen? Via de website kun je je inschrijven voor dit project.

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket