Ga direct naar hoofdcontent

Gratis telefonisch adviesgesprek

De gemeente Zundert heeft in samenwerking met het Regionaal Energieloket een actie waarmee u gratis een telefonisch energieadvies kunt krijgen voor uw woning ter waarde van €125 . Dit is mogelijk dankzij een subsidie van het Rijk. Let op: er is maar een beperkt aantal gratis adviezen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Persoonlijk advies voor uw woning en situatie

Alle woningen in Nederland gaan de komende decennia van het aardgas af. Maar hoe pakt u dat aan voor uw woning? Wat is een goede volgordelijkheid? De adviseur vertelt u met welke maatregelen u het beste kunt starten.

U voorkomt weken uitzoekwerk en krijgt direct antwoord op uw vragen. Onze adviseurs denken met u mee over de huidige woonsituatie en de mogelijkheden om de woning te verduurzamen.

Bent u enthousiast geworden na het  adviesgesprek en wilt u aan de slag? De adviseurs kunnen u vaak goed op weg helpen met het aanvragen van offertes. Zo weet u waar u op moet letten.

Het is handig als u vooraf opzoekt hoeveel gas en elektra u verbruikt, dan kunnen we daar rekening mee houden in onze adviezen.

Maak een gratis afspraak

  • Onafhankelijk telefonisch advies

  • Ruimte voor uitgebreide vragen

  • Subsidieadvies

  • Stappenplan richting een aardgasvrije woning

  • Hulp bij aanvragen offertes

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur