Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoaches van HeerdeEnergiek

De energiecoaches van HeerdeEnergiek denken graag met je mee over energie besparen in je eigen huis. Tijdens een bezoek bij je thuis en een keukentafelgesprek worden de mogelijkheden besproken. 

Een energiecoach is een geschoolde vrijwilliger die samen met jou kijkt naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie. Je ontvangt een rapport met eenvoudige tips om jouw woning energiezuiniger te maken en energie te besparen.

De energiecoach kan met een warmtecamera infrarood-beelden maken van je woning. Je ziet dan direct waar je woning warmte ‘lekt’ en of het dus verstandig is om te isoleren. Ook kan de energiecoach het CO2 gehalte in jouw huis meten. Dan weet je of je huis goed geventileerd is. Want een gezonde woning is een must!

Afspraak maken

Heb je nog vragen over energiebesparing? Of het binnenklimaat er op vooruit gaat, welke maatregelen mogelijk zijn en of er nog zaken zijn waar je nog aan gedacht hebt? Laat onze energiecoaches je inspireren en informeren en maak een afspraak voor een online gesprek.

Ga naar website