Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoaches

Energiecoaches

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn uw wensen? En waar moet u beginnen? Weet u nog niet precies waar u moet beginnen? Wilt u eerst graag weten hoe uw woning er eigenlijk voor staat en wat er allemaal mogelijk is? De energiecoaches helpen u vrijblijvend verder.

Energieadvies op maat

De energiecoach bekijkt online, of op afspraak samen met u naar de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. U ontvangt advies en tips om uw woning energiezuiniger te maken en energie te besparen.


Energiecoach van Energiek Apeldoorn

Energiek Apeldoorn (gemeente Apeldoorn), heeft beschikking over een aantal energiecoaches. Kijk voor meer informatie en het plannen van een afspraak op:


Energiecoach van coöperatie deA

Ook energiecoöperatie deA biedt de mogelijkheid voor advies van een energiecoach. Kijk voor meer informatie en het plannen van een afspraak op: https://www.de-a.nl/duurzaam-huis/energiecoach/

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice