Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach - Eindhoven

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar weet u nog niet goed wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en hoe u kunt beginnen? 

En woont u in de Sinten-, Generalenbuurt of ’t Ven? Dan is een afspraak met een onafhankelijke energiecoach uit het meedenkteam van de gemeente Eindhoven interessant voor u!

Onze energiecoaches gaan graag met u in gesprek

De opgeleide energiecoaches van het meedenkteam komen graag bij uw langs of nemen online contact met u op. Samen bespreekt u vrijblijvend de mogelijkheden om uw huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik apparaten, meer comfort, isolatie aanbrengen en energie besparen. Van kleinschalige tot grote ingrepen. Tijdens het gesprek wijzen zij u op de mogelijkheden voor uw huis en uw situatie.

Onze energiecoaches volgen de corona-richtlijnen

Boekt u een gratis advies door één van onze energiecoaches? Dan komen de energiecoaches voor het keukentafelgesprek bij u thuis langs of nemen online contact met u op. Of dit gesprek door kan gaan hangt af van de actuele adviezen en corona-richtlijnen vanuit de overheid. 

Gaat het gesprek door? Dan worden onze energiecoaches ten alle tijden gevraagd de op dat moment geldende corona-richtlijnen van het RIVM op te volgen. De energiecoach neemt kort voor het huisbezoek telefonisch contact met u op en stelt de vraag of iedereen nog gezond is en of u het bezoek door wilt laten gaan. De energiecoach draagt een mondkapje en vraagt u ervoor te zorgen dat 1,5 meter afstand houden tijden het gehele bezoek mogelijk is. Het gesprek kan ook digitaal plaats vinden.

Wilt u een afspraak voor een gratis gesprek met een energiecoach? 

Klik op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Inschrijven adviesgesprek