Ga direct naar hoofdcontent

Maak een afspraak met de energiecoach aan huis

ZutphenEnergie is de lokale energiecoöperatie van Zutphen en Warnsveld. Wij wekken lokaal stroom op en verkopen dit aan huishoudens en bedrijven. ZutphenEnergie wil energiebesparing in Zutphen stimuleren. Energiebesparing betekent geld besparen en bovendien is een geïsoleerd huis een comfortabeler huis. Wij helpen inwoners met het energiezuiniger maken van hun huis. Bijvoorbeeld met de inzet van energiecoaches.

Over de energiecoaches

ZutphenEnergie voert samen met haar partners een aantal besparingsprogramma’s uit. We hebben samen met de gemeente Zutphen energiecoaches opgeleid. Deze komen gratis bij je langs met adviezen voor verduurzaming van je woning. Van kleinschalige tot grootschalige ingrepen (van tochtstrip tot warmtepomp).

Afspraak maken

Heb je nog vragen over energiebesparing? Of het binnenklimaat er op vooruit gaat, welke maatregelen mogelijk zijn en of er nog zaken zijn waar je nog aan gedacht hebt. Laat onze energiecoaches je inspireren en informeren en maak een afspraak.

Klik op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan!

Word energiecoach aan huis

Zelf energiecoach worden? Als energiecoach help je Zutphense huiseigenaren maar ook huurders op weg naar een duurzame woning. Tijdens een persoonlijk gesprek aan de keukentafel deel je jouw kennis met de bewoners en helpt ze met nadenken over wat in dit huis zoal kan worden aangepakt. Voordat je daar aan begint, leiden we je op tot volwaardig energiecoach. Daarnaast kom je maandelijks met de andere energiecoaches bijeen om van elkaar te leren. Je mag zelf bepalen hoeveel gesprekken je wilt doen.

Druk op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan!

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


3 dames van de klantenservice met telefoon, laptop en headset
Team Klantenservice