Ga direct naar hoofdcontent

Energiecoach aan huis

Let op: vanwege het Covid-19 virus zijn de huisbezoeken door EnergieCoaches enige maanden stop gezet geweest. Deze bezoeken aan huis zijn met ingang van 1 september weer hervat. Echter alleen indien energiecoach en bewoner zich beide kunnen vinden in het “protocol voor het veilig houden van een energiecoach gesprek” dat wij hiervoor opgesteld hebben. Indien het advies telefonisch gedaan kan worden heeft dit onze voorkeur. U ontvangt dan ook een verzoek van de coördinator van de EnergieCoaches om deze voorkeur uit te spreken. Onze excuses voor het ongemak, en alvast dank voor uw begrip!

Krijg gratis tips van een energiecoach aan huis

Elk huis is anders. Wil je graag energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet goed wat de beste opties zijn voor jouw woning? Maak een afspraak met een onafhankelijke  energiecoach uit Roosendaal.

Afspraak maken

Zelf energiecoach worden?

Als energiecoach help je woningeigenaren op weg naar een duurzame woning. Je deelt je kennis tijdens een persoonlijk keukentafel gesprek en helpt zo bewoners van de gemeente Roosendaal   aan een groenere woning!

Voordat je daar aan begint word je als nieuwe coach opgeleid door één van onze experts.

Aanmelden als energiecoach