Ga direct naar hoofdcontent

Energie van OM

OM, het groenste energiecollectief van Nederland. Samen met 34 zustercoöperaties hebben wij hetzelfde doel voor ogen: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen. Daarom wekken wij zelf 100% groene energie op. En dat doen we stuk voor stuk in onze eigen buurt. Met onze gezamenlijke energieproductie kunnen wij nu al 300.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom voorzien. En met elke nieuwe klant die zich bij ons aansluit, wordt dat aantal alleen maar groter. Dat is de kracht van het bundelen van energie.

Daarom kies je voor ons:

Wij wekken onze energie zelf op met lokale wind en zon; Je bent bij ons niet alleen klant, maar ook mede-eigenaar; We kopen samen energie in, zodat je de bron altijd kent. Sluit je ook bij ons aan en profiteer van alle voordelen van de nieuwe energie van Energie Gilze Rijen.

Wat zijn de voordelen van energie via Energie Gilze Rijen | OM? Zoveel mogelijk lokaal opgewekt Energie Gilze Rijen | OM streeft ernaar om zoveel mogelijk lokaal opgewekte energie aan haar leden te leveren. Om dit te stimuleren ontwikkelen wij collectieve PV-projecten, doen wij mee aan een collectief windproject in Hart van Brabant en koopt Energie Gilze Rijen | OM duurzame energie in bij lokale producenten.

U kunt u hier aanmelden:

Ga naar website