Ga direct naar hoofdcontent

Diemen Ecostroom

Locatie D.J. den Hartoglaan 1 , 1111ZB Diemen

Coöperatie Ecostroom.nu heeft al veel ervaring met coöperatieve zonnepanelen projecten. Buurtbewoners en ondernemers kunnen zonnepanelen kopen via de coöperatie Ecostroom.nu. Ecostroom streeft een maatschappelijk doel na en wil zoveel schone energie produceren, voor een zo laag mogelijke prijs. De opwekking van deze schone energie gaat door middel van zonnepanelen op daken van bedrijven in de directe omgeving van de leden.

"Diemen Ecostroom" is een Diemense coöperatie waarbij inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven in Diemen collectief energie opwekken op een dak in de buurt. De energiecoöperatie is één van de initiatieven van Daarom Duurzaam Diemen.

"Diemen Ecostroom" maakt gebruik van de Postcoderoosregeling. Inschrijving voor deelname kan via de website. Bewoners (en bedrijven) in de volgende postcodes kunnen meedoen: 1111, 1112, 1113, 1087, 1095, 1097, 1098, 1382 en 1398.

"Diemen Ecostroom" is op zoek naar daken en gebieden voor de plaatsing van zonnepanelen in Diemen en omgeving. Eigenaren van een (bedrijfs)pand met een groot dakoppervlak en VVE's kunnen hun dak aan de coöperatie verhuren.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket