Ga direct naar hoofdcontent

Deelauto Apeldoorn

Samen een elektrische auto delen?

Duurzaam én makkelijk: de MyWheels deelauto met korting voor leden van deA. Wil je af en toe een auto kunnen gebruiken en vind je het minder belangrijk om ‘m ook te bezitten? Dan is de deelauto iets voor jou. Zo’n auto staat gegarandeerd voor je klaar als je 'm reserveert. Je deelt ‘m met anderen in je buurt. Dat scheelt parkeerruimte voor je deur én veel grondstoffen voor wéér een nieuwe auto. Goed bezig dus!

Hoe werkt het?

DeA heeft een overeenkomst met MyWheels. Die heeft op veel plekken in Nederland auto’s beschikbaar. De eerste keer dat je de auto gebruikt, helpt de telefonische helpdesk je op weg. Of je volgt de aanwijzingen op helppagina van MyWheels. In Apeldoorn zijn er twee auto’s: nu nog in Apeldoorn Noord en in Osseveld-Oost. Binnenkort op de Paslaan en in de Asselsestraat. Je registreert je op de website van MyWheels, Daarbij geef je aan dat je lid van deA bent. MyWheels controleert dat. Je sluit daarmee automatisch een abonnement af, maar de hierbij horende borg hoeven leden van deA niet te betalen. Vervolgens kun je de auto reserveren. Met de app open je de auto. Na afloop zet je de auto weer terug in het gebied.

Ledenvoordeel

Leden van deA krijgen extra korting op het gebruik van MyWheels. Twintig keer per jaar kun je een kortingscode van 10 euro gebruiken. Ook kunnen onze leden tot 3 gezinsleden toevoegen aan hun account. Betalen voor het gebruik doe je simpel achteraf per automatische incasso.

Actie

  • Elektrische auto alleen als je de auto nodig hebt

  • 20 x €10,00 euro korting

  • Achteraf betalen

  • Naast jezelf mogen 3 gezinsleden ook meedoen

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket