Ga direct naar hoofdcontent

deA | Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn

Locatie Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn
Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Dat is waar deA voor staat. Leden van deA kiezen er bewust voor om daar aan bij te dragen.

deA is een energiecoöperatie van en voor actieve Apeldoorners die samen, dichtbij huis, het verschil willen maken. Doe mee op een manier die bij u past. Als lid beslis en denkt u mee in onze coöperatie. Vind u een duurzame leefomgeving belangrijk? Word dan lid van deA. Als lid bent u deel van een actieve inspirerende beweging die in Apeldoorn van groeiende betekenis is. Met elkaar kunnen we veel bereiken. We inspireren en versterken de lokale gemeenschap en nemen onze energie weer in eigen hand. Samen maken we Apeldoorn duurzamer.

Alle inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden van deA. Ook als school, maatschappelijke organisatie of andere instelling, wij verwelkomen u graag. deA is de lokale energiecoöperatie van en voor inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn. Samen maken we Apeldoorn duurzamer. Dit doen we door ontmoeting, inspiratie, het uitvoeren van duurzame projecten en het leveren van groene energie uit Apeldoorn.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket