Ga direct naar hoofdcontent

Online Informatiebijeenkomst Windenergie

Over dit evenement

Locatie Online
Tijd woensdag 27 januari 2021, 19:00 - 20:30

De gemeente Gorinchem houdt eind januari/begin februari twee online informatiebijeenkomsten: één over windenergie en één over Gorinchem aardgasvrij. De gemeente Gorinchem kijkt namelijk, net als alle andere gemeenten in Nederland, naar mogelijkheden om op grote schaal via zon, wind en warmte energie op te wekken. Dit doen we samen met inwoners, bedrijven en organisaties.

Online Informatiebijeenkomst Windenergie

Woensdagavond 27 januari 2021 is een online informatiebijeenkomst over de mogelijkheden voor windenergie bij Gorinchem. De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.30 uur en is gratis. Tijdens de bijeenkomst vertellen we waarom bij bedrijventerrein Avelingen en langs snelweg A15-Oost naar windenergie gekeken wordt. Ook vertellen we waar we nu staan. Tijdens de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van de gemeenten Gorinchem en Molenlanden aanwezig. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Welkom op het energieloket van de gemeente Gorinchem. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.