Ga direct naar hoofdcontent

Online Informatiebijeenkomst Gorinchem Aardgasvrij

Over dit evenement

Locatie Online
Tijd maandag 1 februari 2021, 19:00 - 20:30

De gemeente Gorinchem houdt eind januari/begin februari twee online informatiebijeenkomsten: één over windenergie en één over Gorinchem aardgasvrij. De gemeente Gorinchem kijkt namelijk, net als alle andere gemeenten in Nederland, naar mogelijkheden om op grote schaal via zon, wind en warmte energie op te wekken. Dit doen we samen met inwoners, bedrijven en organisaties.

Online Informatiebijeenkomst Gorinchem Aardgasvrij

Maandagavond 1 februari 2021 is een online informatiebijeenkomst over de stappen die we zetten naar aardgasvrije wijken in Gorinchem. De meeste huizen worden nog verwarmd door aardgas en de meeste mensen koken nog op gas. Dat gaat de komende 30 jaar veranderen. Niet in één keer, maar stap voor stap en wijkgericht. De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.30 uur en is gratis. Tijdens de bijeenkomst vertellen we welke mogelijkheden er zijn en waar we nu staan. Ook vertellen we hoe het staat met de plannen voor een Gildenwijk aardgasvrij. Tijdens de online bijeenkomst heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket

Welkom op het energieloket van de gemeente Gorinchem. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.