Ga direct naar hoofdcontent

UITGESTELD Informatieavond Regionale Energie Strategie

Over dit evenement

Locatie Gemeentehuis Voorst, Hietweideweg 20 in Twello
Tijd dinsdag 17 maart 2020, 18:15 - 20:00

De informatieavond van de gemeente Voorst over de Regionale Energie Strategie (RES) wordt uitgesteld i.v.m. het Coronavirus. De concept RES wordt 17 maart om 18.00 openbaar gemaakt op de website van de Regio. Voor vragen over de RES kunt u altijd bellen met de gemeente op 0571 - 27 99 11. Houd het nieuws in de gaten over de ontwikkelingen en of wij nog een nieuwe informatieavond organiseren.

Op dinsdag 17 maart organiseert de gemeente Voorst een informatiebijeenkomst over de concept Regionale Energie Strategie (RES). Tijdens deze bijeenkomst informeren we u over de stand van zaken van de concept RES van de Cleantech regio.

In de RES worden nationale afspraken uit het klimaatakkoord naar de regio vertaald. De RES moet onder meer bepalen hoeveel duurzame energie de regio kan opwekken en op welke plekken dit met wind en zon grootschalig mogelijk is. Uiterlijk 1 juni 2020, leveren alle dertig regio’s conceptversies van de RES op bij het Rijk. Het Rijk laat de plannen doorrekenen zodat de regio’s op 1 maart 2021 de definitieve strategieen kunnen opleveren.

Tijdens de informatieavond kunt u geen inbreng meer leveren op de RES. Wilt u hier wel op reageren? Dan nodigen wij u graag uit om uw mening met met de raad te delen tijdens een Ronde-tafelgesprek op 23 maart. Op 6 april is de raadsvergadering over de RES. Meer informatie over de Voorster Energie Strategie en Regionaal Energie strategie voorst.nl/ves

Let op: we zijn verhuisd! De informatiebijeenkomst op dinsdag 17 maart vindt plaats in het nieuwe gemeentehuis te Hietweideweg 20 in Twello.

Aanmelden voor de avond is niet nodig.

Ga naar website

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket