Ga direct naar hoofdcontent

Zonnepanelenactie: Bergen op Zoom

Marco Malm

Energie besparen

Een paar jaar geleden zijn wij verhuisd naar een rijtjeshuis in Bergen op Zoom uit het jaar 2001. We merkten dat de energierekening toch aardig hoog was, vandaar dat we zijn gaan kijken om deze kosten wat terug te brengen.

Zonnepanelen actie Bergen op Zoom x Regionaal Energieloket

We hebben een PVC dak laten leggen en in 2019 hebben wij meegedaan met de zonnepanelenactie van de gemeente Bergen op Zoom en het Regionaal Energieloket. We hebben 10 panelen op ons grootste dak laten leggen, op de studio liggen nog geen panelen momenteel. De panelen bevallen erg goed! We hebben Sunpower panelen met een Wattpiek van 320 per stuk. Saman Groep kwam ze installeren. Ze hebben erg goed werk geleverd: netjes de offerte opgemaakt, goed opgemeten en de aanleg was ook heel goed gegaan. In 1 dag was alles afgerond.

Geen omkijken meer naar

Vanaf het moment dat je de panelen hebt, hoef je er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Zelfs met de hagel en storm van afgelopen week, hoef ik er niet naar om te kijken. Ik heb ze een keertje schoongemaakt en dat stelt ook niets zoveel voor. Ik zou het anderen zeker aanraden! Absoluut. Ik vind het ook gewoon heel gaaf dat de salderingsregeling er nog is, hierdoor maakt het heel snel al financieel verschil.

Meest gestelde vragen

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Vakspecialisten

  • Vergelijk vakspecialisten

  • Lees ├ęchte reviews

  • Direct in contact

Bekijk vakspecialisten
Foto van werknemer Regionaal Energieloket

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket