Ga direct naar hoofdcontent

HR++ glas

Dieuwke

Dieuwke over de evaluatie

Dieuwke heeft haar houten kozijnen laten vervangen door kunststof met HR++ glas. Aanvankelijk had ze haar twijfels maar die werden allemaal weggenomen door het bedrijf dat de ramen en kozijnen zou vervangen. Na afloop was ze zo tevreden dat ze besloot om onze vragenlijst in te vullen en het bedrijf een 10 te geven. Ze vinkte ook aan dat ze haar verhaal met ons wilde delen: “Ik had van kennissen slechte verhalen gehoord, ik wil met mijn verhaal aangeven dat er ook veel goede bedrijven zijn.”

Niet alleen op prijs letten

Een bedrijf kiezen vond Dieuwke best lastig. “Ik vroeg me af: ‘Bij wie doe je zoiets?’ Kennissen van mij vertelden dat zij het heel goedkoop hadden laten doen, maar dat is heel slecht gedaan. Ze vertelden dat ze ’s winters niet in de woonkamer zitten vanwege de tocht door de kieren. Nu zitten ze in de avonden in een heel klein kamertje op de bovenverdieping! Daardoor wist ik dat ik niet alleen op de prijs moest letten.” “Ik ben met mijn zoon naar de showroom van een bedrijf gegaan. Nou dat was een geweldige eerste indruk, vriendelijk, degelijk en zakelijk. Het bezoek gaf me zo’n goed gevoel dat ik besloot om een offerte bij ze aan te vragen.” Toen de offerte binnen kwam liet Dieuwke hem door haar zoon controleren: “Hij kwam erachter dat het bedrijf vergeten was om de voorkant van het huis mee te nemen. Ze reageerden direct met excuses en boden zelfs aan om op eigen kosten, aan de voorkant, glas met een extra isolerende coating te plaatsen. En dat alleen maar door een foutje op de offerte! Aardig toch? We maken allemaal wel eens een fout, dit had helemaal niet gehoeven.”

Uitvoering verliep heel netjes

Maar ook over de uitvoering is Dieuwke erg te spreken: “Ik heb niet voor niks een 10 gegeven, ze hebben het echt heel netjes gedaan. Het bedrijf deed steeds een vak per keer zodat ik nooit zonder raam zou zitten en met doeken in de weer zou moeten. Elke dag hebben ze opgeruimd en aan het eind zelfs heel uitgebreid. Dat stond ook in de offerte hoor, ze hadden een hele gespecificeerde offerte. Maar ze waren ook gewoon heel vriendelijk, ze hebben zelfs mijn oude luxaflex weggehaald en weggegooid.” Dieuwke was zo tevreden over de uitvoering dat ze besloot het bedrijf een cijfer te geven. “Waarschijnlijk vullen de meeste mensen alleen de enquête in na een negatieve ervaring, maar ik vind dat goed werk ook beloond moet worden met een goed cijfer. Daarom heb ik jullie vragenlijst ingevuld. Als iedereen de uitvoering evalueert gaan bedrijven denk ik meer hun best doen. Je wilt toch een goed cijfer!”

Geen geluidsoverlast meer

Het is nu een paar maanden later en Dieuwke is nog steeds heel tevreden met haar nieuwe kozijnen en ramen. “Over de besparing kan ik nog moeilijk iets zeggen maar het is wel veel aangenamer. Daarnaast heb ik ook nog voordelen waar ik van tevoren nog helemaal niet over had nagedacht. Zo heb ik geen last meer van geluiden van buiten en al het hang- en sluitwerk is nu hartstikke inbraakveilig.”

Meest gestelde vragen

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Vakspecialisten

  • Vergelijk vakspecialisten

  • Lees échte reviews

  • Direct in contact

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of geef ons een belletje. Gezellig! Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.


Angela, Klantenservice