Enkelsteense muur isoleren

Cor
isofix 20profesional.pdf pagina 3 afbeelding 0004 femer8

Datum: 29-10-2019

Cor heeft in de zomer van 2019 zijn schuur laten isoleren en vloerverwarming in zijn vrijstaande woning uit 1997 gelegd. Dit was op basis van een adviesgesprek aan huis van het Regionaal Energieloket. De schuur wordt nu gebruikt als woonruimte en op de begane grond wordt Cor zijn huis nu verwarmd met vloerverwarming.

Hoi Cor, de radiatoren zijn weg en de vloerverwarming ligt er nu in, bevalt dat?

Ja absoluut. Mijn huis wordt sneller warm en het wooncomfort is echt verbeterd. Volgende stap is het huis verder isoleren en uiteindelijk een warmtepomp gebruiken om mijn huis te verwarmen. Omdat een warmtepomp warmte op lage temperatuur produceert kan je daar het beste vloerverwarming bij gebruiken. Verder wil ik in de toekomst zonnepanelen op mijn schuur leggen. Zo kunnen die weer als voeding dienen voor mijn warmtepomp.

En u heeft uw complete enkelsteense schuur geïsoleerd. Bevalt dat?

Onze schuur hoort nu bij de woonkamer. Wij gebruikten deze amper en we hebben uiteindelijk de enkelsteense muur van binnen geïsoleerd. We moesten hierdoor wel enkele vierkante meters woonruimte inleveren, maar dit is het absoluut waard. Er is minder tocht in huis, het wordt sneller warmer en het zal zeker schelen op mijn energierekening! Ook heb ik een goed geïsoleerd huis nodig wil ik een warmtepomp gaan gebruiken!

Meest gestelde vragen

Wilt u aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer
Reinier vsyht2

Vakspecialisten

  • Vergelijk vakspecialisten

  • Lees échte reviews

  • Direct in contact

Bekijk vakspecialisten
Theodoor fzfzvz

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Irma Theodoor Angela a0ycla