Buurtactie Energiezuinig Wonen

Gemeente Epe

Gratis advies energiezuinig wonen

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in Epe West konden zich tot 22 maart aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De rapporten worden zo geschreven dat deze te gebruiken zijn voor mensen uit de buurt met hetzelfde woningtype. U kunt het energieadviesrapport via de knop hieronder opvragen!

Vraag hier de energieadviesrapporten aan!

Op 11 mei hebben wij een webinar georganiseerd. Heeft u deze gemist? Door op onderstaande knop te drukken kunt u deze terugkijken

Webinar terugkijken

Wat gaat er gebeuren?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2019 schreven ruim 6.000 woningeigenaren zich in voor onze collectieve acties!

Gemeente Epe

Welkom op het energieloket van de gemeente Epe. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op het energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met ons energieloket. Dit kan via de contactgegevens hieronder. Heeft u een vraag aan de gemeente zelf? Dan kunt u ons bereiken op 140578 of gemeente@epe.nl.

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Bent u nieuwsgierig?

Vraag hieronder dan de energieadviesrapporten aan die gemaakt zijn in uw wijk!

Vraag hier de energieadviesrapporten aan!

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket