Ga direct naar hoofdcontent

Welkom bij het energieloket Diemen

Het startpunt voor verduurzaming van uw woning. Lees meer over duurzame maatregelen of schrijf u in voor een lokale actie.

Andere gemeente?

Hoe kan ik mijn woning energiezuiniger maken?

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan en meer te lezen over de energiebesparende maatregelen.

Gratis cadeaubon t.w.v. €60

De gemeente biedt bewoners van Diemen een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 60. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. De cadeaubon is aan te vragen via onderstaande knop.

Let op: Cadeaubonnen tijdelijk vergeven voor koop

Vanwege overweldigende belangstelling zijn de cadeaubonnen tijdelijk op voor koopwoningen. Als mensen met een cadeaubon hun bon niet inwisselen, komen er weer cadeaubonnen beschikbaar. Laat uw gegevens achter via de button 'cadeaubon aanvragen' om op de wachtlijst te komen. U krijgt dan automatisch bericht als u aan de beurt bent. Voor huurders zijn er er nog wel cadeaubonnen beschikbaar.

Cadeaubon aanvragenCadeaubon gebruiken

Aan de slag met energie besparen?

Doe de online HuisScan

  • Afgestemd op uw situatie

  • Inzicht in besparingen

  • Ontdek de beste maatregelen

Lees meer

Subsidie energie besparen

  • Subsidie voor o.a. isolatie

  • Eenvoudig aan te vragen

  • Verhoog uw wooncomfort

Bekijk subsidie

Heeft u een vraag of opmerking?

Logo van Provincie Noord-Holland

Gemeente Diemen

Welkom op het energieloket van gemeente Diemen. Onze gemeente houdt zich bezig met plannen op het gebied van duurzame energie. Kijk rond op het energieloket en neem gerust contact op als u nog vragen heeft.