Ga direct naar hoofdcontent

Buurtactie Energiezuinig Wonen

Gemeente Gorinchem

Gratis advies energiezuinig wonen

Steeds meer woningeigenaren denken na over energiebesparing in hun woning met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Door energie te besparen wordt uw woning comfortabeler én houdt u aan het einde van de maand meer geld over. Veel woningeigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom helpt de gemeente u graag op weg. Woningeigenaren in de Gildewijk kunnen zich aanmelden voor een energieadviesrapport van de woning. De energieadviezen worden betaald door de gemeente.

Aanmelden als voorbeeldwoning is helaas niet meer mogelijk. U ontvangt een brief met meer informatie.

Wordt uw woning gekozen? Een energieadviseur komt bij u thuis voor een opname. Na het bezoek schrijft hij een adviesrapport voor uw woning(type).

Is uw woning niet gekozen? Het rapport wordt zo geschreven dat deze te gebruiken is voor mensen uit de buurt met hetzelfde woningtype. Het rapport wordt voor iedereen in de buurt gratis beschikbaar via deze webpagina.

Hoe werkt de Buurtactie Energiezuinig Wonen?

Beoordeling: 5 van de 5 sterren

In 2020 deden ruim 66.000 bewoners mee aan onze acties

Welkom op het energieloket van de gemeente Gorinchem. Heeft u vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Meer dan 6.000 woningeigenaren gingen u voor

"Professionele en vriendelijke adviseur voor wie geen vraag teveel was. En we waren kritisch! Hij maakte een eerlijke en betrouwbare indruk. We hadden er zodanig vertrouwen in dat we een aanvraag voor installatie van zonnepanelen bij de firma hebben ondertekend. De zonnepanelenactie heeft ons over de streep getrokken.

Familie Wolven | Zonnepanelenactie Amstelveen Zuid

Bent u nieuwsgierig?

Meld u aan voor een gratis energieadviesrapport!

Aanmelden energieadvies

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30


Foto van 3 werknemers Regionaal Energieloket