Ga direct naar hoofdcontent

Advies in Nijmegen

Welk vorm van advies heb ik nodig?

Dat hangt af van uw situatie.

Heeft u alleen een korte vraag?

Voor korte vragen over bijvoorbeeld een subsidie, lokale acties of hulp bij het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met de klantenservice van het energieloket via 088-525 41 10. Mailen kan ook, naar vragen@regionaalenergieloket.nl.

Wilt u starten met energie besparen?

Kijk eens naar de 50 bespaartips. Weet u niet precies hoe u in uw woning een start kunt maken? Nodig dan een energiecoach bij u thuis uit voor tips. Let op: de energiecoach geeft geen  tips en adviezen over grote aanpassingen aan het huis, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of grote isolatiemaatregelen.

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw VvE?

Kijk voor het verduurzamen van uw VvE op deze pagina. Komt u er niet uit? Voor advies op maat kunt u een adviesgesprek aanvragen bij de adviseur Duurzaam wonen van gemeente Nijmegen.

Komt u er niet uit?

Op deze website vindt u informatie over energie besparen, subsidies en maatregelen. U kunt via mail of telefonisch uw vragen stellen. Wilt u daarna nog graag een persoonlijk adviesgesprek over verduurzaming van uw woning? Bezoek dan een spreekuur in Nijmegen of maak een afspraak voor een gesprek met de adviseur Duurzaam wonen van gemeente Nijmegen. U krijgt dan onafhankelijk advies op maat over duurzaam wonen in alle opzichten: van energiebesparende maatregelen in de woning en aardgasvrij wonen, tot opwek met zonnepanelen, groendaken of het afkoppelen van een regenpijp.

Naar de website